MITÄ SAAT?

 • Tietokoneella tehty luonnostelma, jonka hyväksyt ennen maalausvaiheen aloittamista.

 • Öljymaaleilla maalattu uniikki työ laadukkaalle itse käsityönä tehdylle pellavakangas-taulupohjalle ilman kehyksiä ripustusvalmiina.

 • Öljymaalaus kestää lähes ikuisuuden mikäli sitä pitää hyvin. Voit itse kehystää mikäli haluat. Teos pärjää hyvin myös ilman kehyksiä, sillä maalaan reunat mustaksi.

 • 1 muutos ilmaiseksi, mikäli jokin asia valmiissa työssä ei ilahduta.

 • Toimitusaika korkeintaan 6 viikkoa. Pyynnöstä myös paljon nopeammin. Valmiiksi kehystettynä n. 1.5 viikkoa lisää.

 • Olet osa taiteilijahistoriaani ja lemmikkisi kuva pääsee FB-sivuilleni ja mahdollisesti nettisivuilleni.

 

YLEISET EHDOT

 1. Teos on tehty taiteilijan omalla tyylillä, joka on nähtävissä aiemmissa teoksissa. Koska luova prosessi on aina erilainen, niin asiakkaan tulisi odottaa kuitenkin uniikkia teosta. Teos maalataan asiakkaalla hyväksyttyjen tietokone -luonnostelmien pohjalta.

 2. Taiteilija käyttää asiakkaan lähettämiä kuvia ainoastaan teoksen valmistamiseen.

 3. Asiakkaalla on oikeus ehdottaa lopulliseen teokseen yhtä muutosta maksutta. Lisämuutokset on 15- 100e riippuen muutoksen/lisäyksen laajuudesta.

 4. Jos asiakas jättää teoksen lunastamatta 6kk sisällä valmistumisesta, niin taiteilija pitää ennakkomaksun kokonaisuudessaan ja saa teoksen täyden omistusoikeuden.

 5. Teos lähetetään postitse valmistumispäivään mennessä kun teos on kokonaisuudessaan maksettu. Asiakas maksaa postitukset (10-20e)

 6. Taiteilija saa esitellä maalausta ja maalauksen prosessikuvia internet-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa, mutta ei koskaan asiakkaan lähettämiä kuvia.

 7. Mikäli asiakas haluaa tehdä omia tulosteita maalauksesta (esim. sukulaisille), hän voi pyytää taiteilijalta kuvatiedostoa ja tulostaa kuvia omaan käyttöönsä, ei myyntiin.

 8. Asiakkaan kanssa voidaan sopia osamaksu järjestelyistä. Yleensä 2-4 erässä.

 9. Maksut suoritetaan Joni Aikion Osuuspankin tilille FI40 5740 8920 1207 86

 10. Asiakas maksaa ennakkomaksun, joka on suuruudeltaan n. puolet teoksen loppusummasta. Tästä sovitaan eriksen.

 

MIKSI HANKKIA AITO TEOS?

 • Kestää aikaa paremmin kuin yksikään juliste, tai valokuva.

 • Näet siveltimenvedot ja tekstuurit. Alitajuisesti hakeudut sen tunnetilan äärelle, jolla teos on luotu.

 • Tuet taiteilijaa ja osoitat arvostavasi kädentaitoja.

 • Aito uniikki taideteos parantaa tilan viihtyvyyttä ja tunnelmaa. Se antaa tilalle oman uniikin leimansa. Sellaisen, jota ei ole toista koko maailmassa.

 • Olet osa taiteilijan matkaa. Taiteilija luo urallaan joitain satoja ehkä useampia satoja teoksia ja sinä olet nappaat omaksesi yhden näistä. Palan taiteilijan elämää. Näytteen siitä taiteilijan uravaiheesta.

 • Arvo voi nousta sitä mukaa kun taiteilija tulee tunnetummaksi.

 • Taideteos nostaa tilan arvokkuuden tunnetta ja voi kohottaa minäkuvaa ja tyytyväisyyden tunnetta.

 • Taideteos on tarkempi ja syvempi kuin juliste. Voit nähdä pienimmätkin vivahteet ja tuntea pinnan tekstuurin.

 

HINNASTO

20x30x2 cm = 190 €

30x30x2 cm = 260 €

30x40x2 cm = 380 €

40x50x2 cm = 590 €

40x60x2 cm = 690 €

50x70x2 cm = 890 €

LAITA VIESTIÄ

Ota yhteyttä lomakkeella, tai lähetä suoraan sähköpostia mallikuva-ehdotuksen tai ehdotuksien kanssa. Laita viestiin kokotoive ja jos on jotain erityistoiveita. Kerro esim. minkä värisen taustan haluat. Toiveena on hyvälaatuinen kuva, mutta pystyn myös ehostamaan ja muokkaamaan kuvia itse paremmaksi kuvankäsittelyllä. Kysy rohkeasti, niin mietitään yhdessä lisää. Yhteydenotto ei ole ostopäätös vielä :)  

 

✻ ESIMERKKEJÄ TILATUISTA TEOKSISTA ✻


✻ PALAUTETTA ✻

  
”Sydämmellinen KIITOS Joni Kuva on Niiiin IHANA...ja Kiitos myös saamistani korteista Nyt nään Mun Rakkaat Heti aamulla..Oon niin Otettu!”

- Kirsti P.

“Kiitos sinulle. Taulu oli todella enemmän kuin uskalsin ajatella.”

- Raija K.

“Maalaus on aivan upea. Rakastamme sitä perheemme kanssa aivan valtavasti. <3”

– Laura S.

"Olen kyllä sanaton, eikä ainuttakaan lisäajatusta tule mieleen. Aivan upea!!!"

– Paula T.

”Kissojen katse on molemmilla juuri sellainen kuin se todellisuudessa oli. Niiden silmät ikään kuin liikkuvat kun katselen niitä eri suunnista. Hienosti olet saanut valokuvien perusteella kissat elävän näköisiksi.”

– Tarja L.

”oon vaa niiiii rakastunu tähä maalaukseen <3 <3  upea maalaus pääs nyt kunniapaikalle olohuoneen seinälle, kaiken keskipisteeks  

– Janika. V

”Tilaaminen kävi todella näppärästi ja taitelija otti ajatukseni hyvin huomioon. Työ valmistui hyvin aikataulussa ja sain mukavasti väliaikatietoja edistymisestä. Lopullinen työ täytti kaikki odotukseni ja nyt minulla on ihana muisto rakkaasta kissastani ja hänen smaragdisilmistään. Suosittelen todella lämpimästi jos joku harkitsee omasta kissastaan ikuista muistoa ”

– Minna. O