Tilaustyöt

Voit tilata minulta uniikin, laadukkaan ja heti ripustusvalmiin öljyväriteoksen rakkaasta lemmikistäsi. Teen myös pyynnöstä muotokuvia ihmisistä.

muotokuva_kissasta_maalaus_osta_kuvataidetta.jpg

30x30x2 cm = 280 €

30x40x2 cm = 340 €

40x50x2 cm = 480 €

40x60x2 cm = 550 €

50x70x2 cm = 680 €

Pyydä tarjousta muun kokoisista, tai myös jos haluat teoksen valmiiksi kehystettynä. Hintaa voi lisätä monimutkainen tausta.

 

Mitä saat

  • Tietokoneella tehty luonnostelma, jonka hyväksyt ennen maalausvaiheen aloittamista.
  • Öljymaaleilla maalattu uniikki työ laadukkaalle itse käsityönä tehdylle pellavakangas-taulupohjalle ilman kehyksiä ripustusvalmiina.
  • Öljymaalaus kestää lähes ikuisuuden mikäli sitä pitää hyvin. Voit itse kehystää mikäli haluat. Teos pärjää hyvin myös ilman kehyksiä, sillä maalaan reunat mustaksi.
  • 1 muutos ilmaiseksi, mikäli jokin asia valmiissa työssä ei ilahduta.
  • Lisämuutokset 10-40e riippuen vaativuudesta.
  • Toimitusaika korkeintaan 6 viikkoa. Valmiiksi kehystettynä n. 1.5 viikkoa lisää.
  • Olet osa taiteilijahistoriaani ja kissasi kuva pääsee FB-sivuilleni ja mahdollisesti nettisivuilleni.https://www.joniaikio.com/yhteystiedot
  • Aitoustodistus

 

Ota yhteyttä lomakkeella, tai lähetä suoraan sähköpostia mallikuva-ehdotuksen tai ehdotuksien kanssa. Laita viestiin kokotoive ja jos on jotain erityistoiveita. Kysy rohkeasti, niin mietitään yhdessä lisää. Yhteydenotto ei ole ostopäätös vielä :)

Sähköposti: joni@joniaikio.com

✻ Palautetta ✻

”Kissojen katse on molemmilla juuri sellainen kuin se todellisuudessa oli. Niiden silmät ikään kuin liikkuvat kun katselen niitä eri suunnista. Hienosti olet saanut valokuvien perusteella kissat elävän näköisiksi.”

– Tarja L.

”oon vaa niiiii rakastunu tähä maalaukseen <3 <3  upea maalaus pääs nyt kunniapaikalle olohuoneen seinälle, kaiken keskipisteeks  

– Janika. V

”Tilasin taulun kissastani alkuvuodesta 2016. Tilaaminen kävi todella näppärästi ja taitelija otti ajatukseni hyvin huomioon. Työ valmistui hyvin aikataulussa ja sain mukavasti väliaikatietoja edistymisestä. Lopullinen työ täytti kaikki odotukseni ja nyt minulla on ihana muisto rakkaasta kissastani ja hänen smaragdisilmistään. Suosittelen todella lämpimästi jos joku harkitsee omasta kissastaan ikuista muistoa ”

– Minna. O